Decontare Nelimitată la ScanMed  –  7 Monitoare

Decontare Nelimitată la ScanMed – 7 Monitoare

ScanMed oferă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate, la cel mai mic preț din București. Întotdeauna avem grijă să vă oferim tehnologia de ultimă generație și serviciile de care aveți nevoie.
Pentru că înțelegem stresul și costurile ridicate ale problemelor de sănătate, aveți decontare nelimitată la cele 7 tipuri de monitoare medicale, conform programelor naționale. Programările pacienților ce beneficiază de decontarea celor 7 tipuri de programe monitor au prioritate la ScanMed.
Cele 7 tipuri de monitoare ce beneficiază de decontare din partea CNAS sunt următoarele:

Monitorul 1: Investigațiile paraclinice ce oferă o monitorizare a pacienților COVID 19, după ce are loc externarea din spital.
Monitorul 2: Orice fel de serviciu de imagistică medicală pentru pacienții care se confruntă cu boli oncologice.
Monitorul 3: Investigații RMN, CT sau radiologie, pentru pacienții ce suferă de diabet zaharat.
Monitorul 4: Acest monitor este atribuit persoanelor ce necesită investigații paraclinice și suferă de boli cardio-vasculare.
Monitorul 5: Orice serviciu de imagistică medicală pentru persoanele care se confruntă cu boli rare, ce se regăsesc în următoarea listă de la CNAS.
http://cas.cnas.ro/page/programul-national-de-tratament-pentru-boli-rare.html
Monitorul 6: Investigații paraclinice decontate, pentru persoanele care suferă de boli neurologice.
Monitorul 7: Servicii RMN, CT sau radiologice pentru pacienții care se confruntă cu probleme cerebrovasculare.

Diversitatea acestor 7 tipuri de monitoare, asigură includerea unui număr extins de pacienți ce pot beneficia de calitatea serviciilor ScanMed, fără niciun cost. Vă așteptăm cu o trimitere de la medicul specialist pentru tipul de monitor de care doriți să beneficiați. Pentru programări sau informații, ne puteți contacta telefonic: 021.9215.