Cum Puteți Obține Decontarea celor 7 Tipuri de Monitoare? – ScanMed

Cum Puteți Obține Decontarea celor 7 Tipuri de Monitoare? – ScanMed

ScanMed vă pune la dispoziție aparatură de ultimă generație, programări rapide și profesioniști de excepție, toate fără cost, nelimitat, prin intermediul biletelor CNAS. Datorită programului CNAS, puteți obține decontarea serviciilor noastre de imagistică medicală, fără a fi limitați de cost, pentru cele 7 tipuri de monitoare aferente programului.
Care sunt monitoarele pe care puteți să le folosiți în cadrul ScanMed ?
Există 7 tipuri de monitoare de care vă puteți bucura în cadrul ScanMed. Acestea includ serviciile gratuite de imagistică medicală de care pot beneficia persoanele care suferă de boli precum: COVID 19, boli oncologice, diabet zaharat, boli cardio-vasculare, neurologice, cerebrovasculare, și bolile rare pe care le găsiți în cadrul site-ului CNAS: http://cas.cnas.ro/page/programul-national-de-tratament-pentru-boli-rare.html
Cum puteți beneficia de aceste servicii gratuit?
Pentru a vă putea bucura de decontarea celor 7 tipuri de monitoare, trebuie în primul rând să suferiți de una din afecțiunile încadrate în cele 7 monitoare.
Aveți aici încadrarea bolilor cronice menționate mai sus, în cele 7 tipuri de monitoare: https://www.scanmed.ro/decontare
Următorul pas este să vă duceți la un medic specialist, pentru a vă evalua. După evaluare, medicul vă poate face un bilet de trimitere, în care este necesară menționarea tipului de monitor de care aveți nevoie. După ce medicul vă va aplica semnătura și parafa asupra acestei mențiuni, puteți să vă programați pentru investigații.

ScanMed este centrul de imagistică și radiologie medicală care vă oferă cele mai bune rezultate, în maxim 72h. Datorită programului extins, tehnologiei avansate și specialiștilor din cadrul ScanMed, putem să vă oferim programările pentru cele 7 tipuri de monitoare, cu prioritate. Sunați la 021.9215 pentru o programare cât mai rapidă.