Centru Imagistică Medicală RMN și CT la standarde Europene

Centru Imagistică Medicală RMN și CT la standarde Europene

În 2022 am reușit să deschidem unul dintre cele mai bine dotate centre de radiologie și imagistică medicală din București. Prestăm servicii de tip RMN, CT și radiologie cu cele mai noi tehnologii existente la momentul actual, iar elementul care ne diferențiază constă în programul flexibil și prețurile competitive.

SCANMED este singurul centru de RMN și CT funcțional în capitală și 16 ore pe zi, până la miezul nopții.

Dezvoltarea acestui business a pornit din propria experiență de viață. “Am înțeles cât de importante sunt minutele în cazul necesității unui diagnostic urgent. Am înțeles mai bine ca oricine, aflându-ne chiar noi în pielea unor copii ai căror părinți au pierdut lupta cu boala necruțătoare”, spune Horia Vlădescu, CEO SCANMED.

Nevoia deschiderii unui centru ultra-modern de imagistică medicală - RMN, CT și radiologie - a fost resmțită acut de sutele, miile de pacienți care au stat în așteptarea unui diagnostic timp prețios pentru propriile vieți.

Mai mult decât atât, insistăm asupra empatiei, atitudine rar întâlnită în domeniul medial din România, mai ales în cazul transmiterii unor rezultate și diagnostice negative. “La SCANMED veți întâlni personal cu atitudine pozitivă, empatică, gata să vă fie aproape în orice situație.

RMN și CT la prețuri cu până la 60% mai ieftine decât în restul pieței

Dorim să practicăm prețuri corecte, mizând mai degrabă pe satisfacerea unui volum de procesare cât mai mare a investigațiilor. Satisfacția noastră constă în cât de multe interpretări reușim să livrăm în decursul a 72 de ore și nu în cât de mari sunt prețurile practicate/investigație. Mai mult decât atât, pentru o abordare holistică a serviciilor practicate, lucrăm la dezvoltarea diviziei de asistențp medicală la domiciliu și serviciu privat de ambulanțe, drept servicii conexe pentru un grad de satisfacere a nevoilor medicale cât mai aproape de 100% pe raza București - Ilfov.

99% Precizie la Investigațiile prin Rezonanță Magnetică (RMN) și Computer Tomograf (CT)

Centrul SCANMED este odotat cu aparatură de ultimă generație care oferă imagini la rezoluție HD net superioară celor oferite de aparate de generație mai veche. De aceea, încurajăm pacienții ca în procesul decizional care precede investigația, să analizeze nu doar prețul practicat, ci și tehnologia utilizată, pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate-preț.