Despre noi

SCANMED

Noua viziune in Medicina Digitala

  • Programare in timp scurt;
  • Cele mai mici prețuri din Bucuresti;
  • Precizia rezultatelor (tehnologie Siemens 2022);
  • Interpretari (rezultat investigație imagistica) in max. 72 ore;
  • Rezultat investigație pe suport Media (DVD) si film A3 - pe loc;
  • Cadre universitare si medici primari;
  • Analiza uree si creatinina serica - 10 min;
  • Clinica noua la standarde europene 2022 prietenoasa cu persoanele cu dizabilități;

Clinica Medicala Scanmed este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2021, avand la conducerea sa o echipa cu vasta experienta in sistemul privat, si care este in totalitate dedicata nevoilor pacientului.

Echipa noastra este formata din cadre universitare, medici primari si specialisti in imagistica medicala foarte bine instruiti si al caror obiectiv este satisfacerea in totalitate a pacietului si nevoilor acestuia.

Din dorinta de a furniza pacientilor nostri servicii medicale de inalta performanta, aparatura imagistica de care dispunem este produsă in anul 2022 de compania Siemens (lider mondial in aparatura medicala).

Cunoscut fiind faptul ca unii pacienti pot resimti anxietate vis-à-vis de efectuarea investigatiilor de imagistica, crearea unui mediu ambient deosebit pentru a spori confortul pacientilor nostri, a devenit un obiectiv atins de catre clinica noastra.

Medicii nostri sunt permanent implicati in cursuri de pregatire profesionala, atat in programe interne cat si in programe externe.

Din dorinta de a oferi pacientilor nostri un diagnostic corect, vom continua sa investim in aparatura de ultima generație, in pregatirea personalului nostru medical, si intr-un ambient care sa vina in ajutorul pacientului pentru a depasi orice temere, orice stare de anxietate in ceea ce priveste investigatiile medicale.

Scopul nostru este de a ajuta pacientii care ne trec pragul anual si de a le satisfice, la cele mai inalte standarde, increderea pe care acestia o au in noi.

PRETURILE noastre sunt transparente

Incercam sa oferim pacientilor care ne trec pragul cele mai competitive preturi din piata. Scanmed si-a propus sa ofere tuturor pacientilor dreptul la investigatii medicale de top efectuate intr-un centru la standarde europene, la cele mai mici preturi.

Timpul este cel mai de pret adjuvant in determinarea si tratarea cu succes a unei afectiuni. Prin utilizarea celor mai performante tehnologii si echipamente de RMN, CT, si Radiologie digitală facem tot posibilul ca timpul rapid de examinare si furnizare a rezultatelor sa fie aliatul de incredere al pacientilor nostri.

CT Siemens Magnetom go.Up 2021

Rezultate standardizate pentru tratamentul de precizie cu caracteristici de calitate.

Somatom go.Up este construit pe un concept revolutionar de operare mobile si automatizarea fluxului de lucru, facand posibila oferirea serviciilor de inalta performanta.

Somantom go.Up – te duce dincolo de rutina. Echipat cu tehnologie premium, Somatom go.Up permite, de exemplu, evaluarea cardiaca .

Somatom go.Up are un detector stelar capabil sa livreze pana la 64 de slice-uri, reconstructie cu IVR ( Interleaved Volume Reconstructions), pentru o scanare mai rapida , mai putine artefacte de scanare si timpi mai scurti de respiratie.

Tehnologiile Go formeaza un set holistic de caracteristici care abordeaza fluxul de lucru chiar si dincolo de scanarea in sine.

Combinand ghidarea utilizatorului , a automatizarii si a intuitivitatii de proiectare, rezulta pregatirea pacientului, achizitia de imagini, reconstructia, citirea si distribuirea datelor , mai usor si mai efficient. In plus, beneficiaza de un flux de lucru mobil, un mod complet nou de operare a scanner-ului, care permite personalului sa ramana cu pacientul mai mult timp.

AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU

Un factor important care contribuie la o performanta ridicata este automatizarea fluxului de lucru.

Somatom go.Up dispune de un set holistic de solutii intuitive care se adreseaza fluxului de lucru nu numai la scanare,ci si dincolo de aceasta. Prin reducerea pasilor repetitiv ai fluxului de lucru, tehnologiile GO ajuta la standardizarea si simplificarea tuturor proceselor- de la configurarea pacientului la distribuirea imaginilor , arhivare si citire. Prin urmare, procedurile vor fi mult eficientizate si ne putem concentra mai mult asupra pacientilor .

CHECK&GO

Acest algoritm inteligent semnaleaza probleme cu acoperirea sau distributia contrastului pe masura ce apar. Corectarea problemelor pe masura ce apar, previne erorile ulterioare in scanari multifazice si de asemenea se evita arhivarea imaginilor suboptimal. In cele din urma, se reduce numarul de rechemari.

Functia FAST ROI identifica automat regiunile de interes si monitorizeaza HU pentru aorta in examenele bolustracking.

Suportul automat CHECK&GO presupune ca, toti utilizatorii cu nivele de experienta diferite , pot produce imagini de inalta calitate.

RECON&GO

Recon&go permite post-procesarea cu zero clickuri, facand parte din sarcinile standard de reconstructie. Aceasta tehnologie gata de citit economiseste timp si reduce pasii fluxului de lucru.

Recon&go ofera rezultate de inalta calitate , indiferent de operatorul sau zona clinica si permite utilizatorului sa petreaca mai mult timp cu pacientul. Cu aceasta functie de post-procesare si reconstructie se obtin rezultate rapide, standardizate si reproductibile.

Somatom&GO

Ajuta sa transformam examenele complexe in unele de rutina, datorita tehnologiei premium.

Anumite examinari , cum ar fi cele neurologice, necesita imagini extrem de clare. Cand vine vorba de screening pentru cancerul pulmonar, scanerele conventionale sunt adesea nepotrivite, deoarece dozele de iradiere sunt inacceptabil de mari.

Somatom go.Up este special conceput pentru a elimina aceste obstacole. Ofera imagistica neuro avansata, screeningul cancerului pulmonar si evaluare cardiaca de prim nivel – folosind scorul de calciul.

Rx Siemens Multix Impact

Aparat radiologie MULTIX Impact – Inovație SIEMENS în radiografia montată pe podea

MULTIX Impact este conceput pentru pacienți. Designul său modern face o impresie primitoare care îmbunătățește experiența pacientului. Blatul plat și camera de poziționare cu glisare liberă, permit o poziționare confortabilă și precisă a pacientului. Ecranul tactil al tubului permite personalului să stea cu pacienții cea mai mare parte a timpului. Software-ul intuitiv de imagistică și manipulare a sistemului, un ghid util de poziționare a pacientului și funcții avansate de motorizare și urmărire.

Aparatul de radiologie MULTIX Impact creează o experiență pozitivă pentru pacient. Designul primitor și modern îmbunătățește starea, iar ecranul tactil montat pe tub permite personalului să stea cu pacienții mai mult timp. O cameră de poziționare și un detector CSL protejează pacienții – inclusiv copiii – de radiațiile inutile.

Relațiile bune cu medicii de referință sunt cruciale. De aceea, aparatul de radiologie MULTIX Impact oferă cicluri de imagini digitale rapide, programe preorganizate de organe (OGP) și ajustări rapide ale aromei imaginii. Toate acestea ajută radiologii să ofere medicilor concluzii de diagnosticare solide în timp util.

ANALIZOR DE BIOCHIMIE SMT120

Analizor de biochimie Point of Care complet automat.

Prin cea mai recentă inovație medicală și tehnologică, analizorul automat de biochimie portabil SMT-120 poate oferi un diagnostic mai bun rapid, ușor și precis pentru analiza sângelui.

Cu acest aparat se obține biochimia care cuprinde analiza de uree si creatinina serica necesară administrării substanței de contrast pentru investigațiile radiologice